Team Fearless

Anja Hammerseng – Edin har samlet sitt drømmeteam. TEAM FEARLESS er en gjeng mennesker som bidrar til å heve fagnivået i Fearless. Her er hele laget samlet:

Anja Hammerseng- Edin

Lagleder og idéskaper. Startet Fearless i 2008. Bakgrunn: Håndballspiller, lærerutdannet og NLP practitioner.

 

Fearless streetwear

Nils Petter Engen og Ole Peter Fjær har sammen med Anja Hammerseng- Edin startet Fearless Streetwear. Dette er et kleskonsept som bygger på verdiene til Fearless, både med symboler, små detaljer og slogans. En prosentdel av inntektene til Fearless Streetwear går direkte til Fearlessfondet.

 

Ivar Haugstad

Sosialantropolog og konseptutvikler. Foredragsholder i og utenfor Fearless. Er med på Fearless foredrag, og bidrar med kreativitet, seriøs tøysing og antropologiske tanker.

 

 

Mats Grimsæth

Lagleder for Fearless Media. Fotograf og foredragsholder både i og utenfor Fearless. Er med som fotograf under Fearless foredrag.

 

Lisa Vivoll Straume                  

Ekspertkommentator i Fearless. Bidrar med sin fagkunnskap fra forskning og den praktiske anvendelsen av mentale prosesser. Bakgrunn: Doktorgrad i positiv psykologi, gründer og faglig leder i Mind:AS.  Se noe av det hun har gjort tidligere her: http://tv.nrk.no/serie/oppdrag-lykke + www.mind.no

 

Egil Andreas Fors

Ekspertkommentator i Fearless. Deler raust av sin kunnskap for å sikre et spisset og korrekt faglig budskap i Fearless. Bakgrunn: Veileder i kognitiv atferdsterapi. Overlege dr med, jobbet klinisk som fastlege, smertelege og psykiater, forsker NTNU. Doktorgrad i smerte, forfatter av boken: “Hva er smerte?”. Se også http://nrk.no/skole/sok?query=Egil+Fors 

 

Live Landmark

Nettverksbygger og ildsjel i Fearless. Slo gjennom i næringslivet med boken “Vekk meg når det er over”.  Bidrar inn i Fearless med sin kunnskap.

Live Landmark er en entusiastisk ildsjel som elsker å koble mennesker til beste for hverandre. Til daglig er hun mentaltrener og foredragsholder med fokus på å løfte mennesker fra minus til pluss. Live har coachutdanning med kurs i kognitiv atferdsterapi og en ledelsesutdanning fra BI. I Fearless bidrar hun med kunnskap, erfaring og begeistring. Live sier: De som har gode relasjoner og et ryddig hode presterer best. Les mer om Live her:

www.livelandmark.no

 

 

Martin Norum

Bidrar innenfor sine spesialfelt som er trening og ernæring, men er også litt inne i terapeut/behandlings-verden som foreleser og skribent og deler sin kunnskap om dette vedrørende holdning og hjernens funksjon. Jobber som Personlig Trener, forfatter, foredragsholder, treningsekspert i God morgen Norge TV2 og coach i www.webcoaching.no. Se også martinnorum.no for mer info.

 

DEG

Team Fearless består også i stor grad av dere som er med å støtter oss. Takk!