Anja Hammerseng-Edin

 

Foto: Mats Grimsæth

Foto: Mats Grimsæth


 

Noen ganger i livet står jeg ovenfor et valg. Det gjorde jeg også da jeg startet Fearless. Jeg var ferdigutdannet lærer. Veien var satt, men jeg var ikke tilfreds med retningen. Jeg ønsket noe annet. Noe som inspirerte meg enda mer. Frykten bremset det. Jeg var jo nyutdannet. Klart jeg skulle begynne som lærer? Da jeg så gjorde det for en kort periode la jeg merke til at det var flere rundt meg som bar på ulike frykter. Kolleger som var redde for tidsklemma, den naturlige aldringsprosessen og selvsagt den store frykten det var at noen kanskje glemte vinlotteriet som skulle være hver fredag. Elevene bar også på sine frykter. Frykten for å ikke være god nok, ikke være pen nok, tynn nok, eller at det siste instagrambildet ikke skal få like mange likes som kompisen sitt. Og midt oppi dette stod jeg. Som lærer, samtidig som gløden for jobben sakte forsvant. Jeg tok et valg. Frykt skulle ikke lenger styre meg.

Jeg startet opp Fearless med tre enkle fokusområder:

Finne solide verktøy for rå mental styrke,
La meg inspirere i hverdagen. (Dermed også sette meg selv i settinger der det er mulig)
Gjøre Fearless så solid at andre mennesker også lett kan ta det i bruk.

 

I dag har Fearless blitt en livsstil for meg. Det er ikke alltid lett, men i min hverdag som mamma, kjæreste og håndballspiller i Larvik, er det definitivt verdt det.

Håper du også nyter livet. Fullfør drømmen!

 
 
                                                                                                                                          – Anja